עיצוב לובי ומשרדי הנהלה במפעל בתחום הפארמה

שיפוץ שעשה מהפך של ממש במשרדי הנהלת "עדשות חניתה".

במפעל הותיק ההנהלה החליטה לעשות שיפוץ ורענון לנראות של המשרדים. 

המטרה היתה לייצר משרדים שעומדים בקו מיצוב חדשני ועדכני , כזה שיתאים למיצוב החברה שהיא בינלאומית ומובילה בתחומה בעולם.

השיפוץ נעשה במקביל למיתוג מחדש של החברה, עם הרבה מחשבה ויצירתיות.

ההשראה היתה עיסוקה של החברה ביצור עדשות להשתלה בניתוחי עיניים. 

לוגו המותג והצורה המעוגלת של העדשה חזרו על עצמם באופן מרומז בריהוט ובדקורציה, ביחד עם שימוש בזכוכית.

קיר הכניסה העוצמתי נעשה בהדפסת על זכוכית.

קיר נוסף של ערכי החברה קיבל מקום של כבוד ממש לידו.

הקו העיצובי היה מודרני ומונוכרומטי ליצירת אוירה  אלגנטית ונקיה.

מכיון שהמפעל נמצא בלב החורש הטבעי בגליל העיצוב כלל גם עץ והרבה צמחיה טבעית.

הצבעים שנבחרו הם לבן שחור ועץ , עם נגיעות של כחול כמותג החברה.

השיפוץ התייחס לכל קומת המשרדים והלובי.

תגיות : עיצוב משרדים, עיצוב משרדי הייטק, מעצבת פנים למשרדים.